Ezra - Annevdl Fotografie (5 van 9).jpg

‘Anne, je beelden spreken mij erg aan. Maar waar investeer ik nu nog meer in naast jouw stijl?’

Ik hoor je die vraag al denken en hier is het antwoord.

Je investeert in het pakket dat bij jullie wensen aansluit. Daarnaast investeer je ook in mijn creativiteit en werkwijze. De werkwijze die typerend is voor Annevdl Fotografie

noemt men ook wel lifestylefotografie.

Ik leg de focus op momenten in jullie leven en leg dit vast met mijn camera. Ik regisseer niet tot in detail, maar geef acties en fotografeer daardoor puur en ongedwongen.

Als jullie voor mijn camera staan, laat ik jullie niet aan jullie lot over. Ik geef kleine aanwijzingen in hoe jullie mogen staan en wat jullie mogen doen. Niets is fout! Zelfs bij een gezinsreportage is niets verkeerd!

PAKKETTEN 

Alle pakketten zijn inclusief het aantal resultaten volledig na bewerkt in de stijl van Annevdl Fotografie. De prijs is inclusief reiskosten binnen een straal van 10km vanaf postcode 3931PX. Buiten een straal van 10km wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.

Extra resultaten zijn bij te bestellen. In de brochure die gratis aan te vragen is kan je hierover meer informatie vinden.

GEZINSREPORTAGE 

Tijdens deze fotoreportage leg ik jullie in circa 60 minuten vast zoals jullie als gezin zijn op jullie favoriete en zelf gekozen fotolocatie. Bij een fotoreportage van 3-5 personen zitten 20 resultaten naar keuze inbegrepen.

LOVESHOOT

Als je een loveshoot bij Annevdl Fotografie boekt ben je verzekerd van mijn werkwijze, +/- 45 minuten lang op locatie naar keuze. Jullie ontvangen na de shoot 10 bewerkte resultaten in hoge resolutie binnen 3 weken via WeTransfer. Extra resultaten zijn bij te bestellen. Zie de brochure voor de prijzen.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Alle pakketten zijn inclusief een gezellig vrijblijvend kennismakingsgesprek in de prachtige omgeving van Amersfoort, een luxe USB met foto´s die jullie ontvangen, reiskosten van mij binnen Nederland, previews (vlak) na jullie bruiloft, mijn creativiteit, enthousiasme en werkwijze.

 

VOORBEELDPAKKET
6 uur fotografie 
vanaf €975,-

minimaal 200 resultaten op hoge resolutie 

 %25 korting op een loveshoot

OPTIES
secondshooter - luxe leren/linnen trouwalbum - harmonica albums - extra uren fotografie (€95,- per extra uur) - videografie 

BRUIDSFOTO- EN VIDEOGRAFIE

Alle pakketten zijn inclusief een gezellig kennismakingsgesprek in de prachtige omgeving van Amersfoort, reiskosten binnen Nederland, een luxe USB die jullie ontvangen binnen 3 maanden, previews (vlak) na jullie bruiloft, mijn creativiteit, enthousiasme en werkwijze.

HET 2 IN 1 PAKKET

Het 2 in 1 pakket is vanaf 6 uur foto- en videografie inclusief pakket A of B van Annevdl Fotografie. Daarnaast investeren jullie ook in een bruidsvideo van 6 minuten als videograaf Joash Korfker. De video bestaat uit highlights van jullie bruiloft met professionele geluidsopname en geliceneerde muziek.

Als jullie voor het 2-1 in pakket kiezen dan, kiezen jullie voor twee enthousiaste goed op elkaar ingespeelde Woudenbergers. Dan ontvangen jullie het resultaat in een stijl, betalen jullie eenmalig de reiskosten, een contactpersoon en een kennismakingsgesprek met Joash en mij samen.

Enthousiast, opmerkingen of vragen? Vraag dan hier de trouwbrochure aan of stuur jouw vraag :)

GEGEVENS

Annevdl Fotografie

Annevdlfotografie@outlook.com

Tel: 06 12364958

KvK: 80298567

MENU

Over mij

Portfolio

> Gezinsreportage
> Loveshoot

> Bruidsfotografie

> Overig werk

Investering

Blog

Contact

LET'S CONNECT ON INSTAGRAM
HI, WAARMEE KAN IK JE HELPEN?