top of page

Investering

Investering

‘Anne, je beelden spreken      mij erg aan. Maar waar investeer ik nu nog meer in naast jouw stijl?’ Ik hoor je die vraag al denken en hier is het antwoord.

Je investeert in het pakket dat bij jullie wensen aansluit Daarnaast investeer je ook in mijn creativiteit en werkwijze. De werkwijze die typerend is voor Annevdl Fotografie noemt men ook wel lifestylefotografie. Ik leg de focus op momenten in jullie leven en leg dit vast met mijn camera. Ik regisseer niet tot in detail, maar geef acties en fotografeer daardoor puur en ongedwongen.

Als jullie voor mijn camera staan, laat ik jullie niet aan jullie lot over,want ik geef kleine aanwijzingen in hoe jullie mogen staan en wat jullie mogen doen. Niets is fout! Zelfs bij een gezinsreportage is niets verkeerd! Spelende kinderen op de achtergrond? Leuk! Dit gaat uiteraard ook op de foto 😉

Meer lifestyle beelden >
Investering
LOVESHOOT

Als je een loveshoot bij Annevdl Fotografie boekt ben je verzekerd van mijn werkwijze, +/- 45 minuten lang op locatie naar keuze. Jullie ontvangen na de shoot minimaal 20 nauwkeurig geselecteerde en bewerkte resultaten in hoge resolutie binnen 4 weken via WeTransfer. Daarnaast ontvangen jullie binnen 5 werkdagen een preview!

Pakket goud
Pakket zilver