Tijs-Ashley_preweddingshoot_Annevdl-Foto

LOVESHOOT

defsneeuw-84654-4.jpg

"Wanneer ik de foto’s van mijn vriend zie dan krijg ik altijd zo’n realisatiemoment van hoe bijzonder liefde is. Hopelijk mag ik jullie bij jullie shoot helpen en dat bijzondere realisatie momentje ook geven."  

Mijn werkwijze tijdens een loveshoot

Al wandelend op jullie gekozen locatie leg ik jullie liefde vast op beeld. Wandelend, lachend, knuffelend en ga maar door. En dit niet op een geforceerde manier, maar spontaan, ongedwongen en puur. Niet alleen foto's samen, want we gaan natuurlijk ook voor een mooi sprankelend portret van jullie beiden.  Altijd leuk om van jezelf en je partner te hebben toch?

INVESTERING

+/- 45 minuten fotografie
15 resultaten naar keuze in hoge resolutie
Reiskosten binnen een straal van 10km vanaf postcode 3931PX
Locatie naar keuze
Geschikt voor 2 personen
Extra resultaten zijn e.v.t. later bij te bestellen

€110,-

Benjamin-Mathilde_Annevdl-Fotografie_hog

REVIEWS

'"Wij bevelen Anne zeker aan! Anne zorgde ervoor dat de fotoshoot met ons gezin een gezellig en ontspannen gebeuren was. Ze is zo leuk met kinderen; aan de ene kant rustig en volgend, tegelijkertijd zet ze haar humor in. De resultaten waren mooi!! Zo puur en echt! Boven verwachting... We zijn enorm blij met de foto's.'

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

​Voor meer informatie of het inplannen van een shoot kan je het onderstaande formulier invullen. Meer beelden zien? Neem dan een kijkje bij mijn portfolio.