Bruiloft Corné en Arianne

Jaaa het was echt een prachtige dag op 13 juni, want toen trouwde Corné en Arianne!


Om half 7 fietste ik richting Corné en toen ik bij Corné thuis kwam stelde zijn broertje zich voor als de bruidegom. Omdat ik als tweede fotograaf van Henrike Fotografie mee was en het bruidspaar nog niet kende, trapte ik hier met volle overtuiging in... Heel stom hahah.


Deze dag bestond uit liefde, plezier, tafeltennissen en echt een fijne sfeer! Ik zal zeggen kijk lekker verder naar een selectie van deze dag!Er stond een mooie Tesla op de oprit, maar Corné fietste op zijn eenwieler naar zijn bruid toe. Vanaf daar reed Corné zelf in de Tesla en liet hij de eenwieler toch maar achterwegen ;)Thuis stond iedereen het bruidspaar op te wachten, stond de lunch klaar en begon de dag met de gasten!GEGEVENS

Annevdl Fotografie

Annevdlfotografie@outlook.com

Tel: 06 12364958

KvK: 80298567

MENU

Over mij

Portfolio

> Gezinsreportage
> Loveshoot

> Bruidsfotografie

> Overig werk

Investering

Blog

Contact

LET'S CONNECT ON INSTAGRAM
HI, WAARMEE KAN IK JE HELPEN?