Jaaroverzicht 2018

Dit is mijn eerste blog, maar ook gelijk de laatste blog voor 2018. Een blog waarin ik jou meeneem naar mijn eerste jaar als fotograaf. Een jaar vol gezellige shoots, mooie mensen, bruiloften en andere momenten.

Begin dit jaar had ik van alles gepland, maar niets als het ging om fotografie. Ik legde eerst alleen maar dingen uit de natuur vast. Totdat ik de vraag kreeg of ik ook fotoshoots deed. Mijn antwoord? Dat was 'Nee nog niet, maar lijkt mij wel leuk'. Zo had ik mijn eerste fotoshoot en was ik gelijk enthousiast. Later maakte ik mijn Facebookpagina en Instagram aan, poste wat beelden die ik had en kreeg boven verwachting telkens de vraag of ik fototshoots aanbood.


Van het een kwam het ander en zo had ik in 2018 verschillende fotoshoots, bruiloften, bedrijven en de winkeliers uit Woudenberg. Zo ook deze gezellige fotoshoots :)


Bruiloften


Yes en zelfs was ik dit jaar aanwezig bij verschillende bruiloften en dat was echt geweldig! Als secondshooter van Marilyn Fotografie legde ik de bruiloft van Luciano en Jorienke vast, volgde er recepties, feestjes en weer wat bruiloften. Vol enthousiasme passie en met een beetje gezonde spanning heb ik dit jaar bruiloften gefotografeerd en mag ik in 2019 (en zelfs 2020) weer! :D


Bruiloft Luciano en Jorienke


Nog meer bruiloften!Dit was het dan 2018 voor mij een jaar vol verassingen, stelletjes, bruidsparen en andere mooie lieve mensen om mij heen en voor mijn camera. Een jaar waarin ik mijzelf heb mogen vinden als fotograaf en mij heb mogen ontwikkelen zowel als persoon als fotograaf. Dankbaar voor 2018 en het vertrouwen dat ik van jullie heb gekregen. Op naar 2019! Een mooi 2019 gewenst vol liefde, geluk en mooie momenten.


Mocht je benieuwd zijn naar een volledige bruidsreportage, mijn bruidsbrochure en/of andere bruiloften die ik heb mogen vastleggen? Stuur mij gerust een vrijblijvend berichtje.


Ik zie uit naar jullie berichtje!


Liefs,

Anne

GEGEVENS

Annevdl Fotografie

Annevdlfotografie@outlook.com

Tel: 06 12364958

KvK: 80298567

MENU

Over mij

Portfolio

> Gezinsreportage
> Loveshoot

> Bruidsfotografie

> Overig werk

Investering

Blog

Contact

LET'S CONNECT ON INSTAGRAM
HI, WAARMEE KAN IK JE HELPEN?