Investering

Ongedwongen en puur dat is wat mij typeert tijdens het fotograferen. Door jullie liefde, kleine opdrachtjes en aanwijzingen 

Bij Annevdl Fotografie is er altijd een pakket dat bij jullie budget past. Bruidsfotografie vanaf 6 uur kost €975,-. Er zijn meerdere pakketten en opties.  Hieronder vind je een voorbeeldpakket. 

ONGEDWONGEN, KLEURRIJK EN PUUR 
BRUIDSFOTOGRAFIE

Alle pakketten zijn inclusief een gezellig vrijblijvend kennismakingsgesprek in de prachtige omgeving van Amersfoort, een luxe USB met foto´s die jullie ontvangen, reiskosten van mij binnen Nederland, previews (vlak) na jullie bruiloft, mijn creativiteit, enthousiasme en werkwijze.

voorbeeld pakket

6 uur fotografie vanaf €975,-

minimaal 200 resultaten op hoge resolutie 

 %25 korting op een loveshoot

secondshooter - luxe leren/linnen trouwalbum - harmonica albums - extra uren fotografie (€95,- per extra uur) - videografie 

BRUIDSFOTO- EN VIDEOGRAFIE

Alle pakketten zijn inclusief een gezellig kennismakingsgesprek in de prachtige omgeving van Amersfoort, reiskosten binnen Nederland, een luxe USB die jullie ontvangen binnen 3 maanden, previews (vlak) na jullie bruiloft, mijn creativiteit, enthousiasme en werkwijze.

HET 2 IN 1 PAKKET

Het 2 in 1 pakket is vanaf 6 uur foto- en videografie inclusief pakket A of B van Annevdl Fotografie. Daarnaast investeren jullie ook in een bruidsvideo van 6 minuten als videograaf Joash Korfker. De video bestaat uit highlights van jullie bruiloft met professionele geluidsopname en geliceneerde muziek.

Als jullie voor het 2-1 in pakket kiezen dan kiezen jullie voor twee enthousiaste goed op elkaar ingespeelde Woudenbergers. Dan ontvangen jullie het resultaat in een stijl, betalen jullie eenmalig de reiskosten, een contactpersoon en een kennismakingsgesprek met Joash en mij samen.

Enthousiast, opmerkingen of vragen? Vraag dan hier de trouwbrochure aan of stuur jouw vraag :)

GEGEVENS

Annevdl Fotografie

Annevdlfotografie@outlook.com

Tel: 06 12364958

KvK: 80298567

MENU

Over mij

Portfolio

> Gezinsreportage
> Loveshoot

> Bruidsfotografie

> Overig werk

Investering

Blog

Contact

LET'S CONNECT ON INSTAGRAM
HI, WAARMEE KAN IK JE HELPEN?