Investering

ONGEDWONGEN, KLEURRIJK EN PUUR 

Ongedwongen en puur dat is wat mij typeert tijdens het fotograferen. Door jullie liefde, kleine opdrachtjes en aanwijzingen 

Bij Annevdl Fotografie is er altijd een pakket dat bij jullie budget past. Bruidsfotografie vanaf 6 uur kost €850,-. Er zijn meerdere pakketten en opties.  Benieuwd naar mijn werkwijze, welke albums ik aanbied, wat de kosten zijn en wie mijn secondshooter is? Download dan hieronder de brochure.

PAKKETTEN

Alle pakketten zijn inclusief een luxe USB met foto´s die jullie ontvangen binnen 3 maanden, reiskosten van mij binnen Nederland, previews (vlak) na jullie bruiloft, mijn creativiteit, enthousiasme en werkwijze.

BASIS

pakket B

♥♥

€850,- voor 6 uur fotografie

circa 250 resultaten op hoge resolutie 

 %15 korting op een loveshoot

€975,- voor 8 uur fotografie

circa 330 resultaten op hoge resolutie 

%25 korting op een loveshoot

optioneel

♥♥♥

secondshooter - luxe leren/linnen album - extra uren fotografie (€85,- per extra uur) - 

videografie door Joash Korfker (€275,- voordeel)

BRUIDSFOTO- EN VIDEOGRAFIE

Het 2 in 1 pakket is vanaf 6 uur foto- en videografie. Jullie investeren in een 6 minuten bruidsvideo van Joash Korfker Weddings. De video bestaat uit highlights van jullie bruiloft, is met professionele geluidsopname, geliceneerde muziek en is de video in dezelfde stijl als de foto's.

Als jullie voor het 2-1 in pakket kiezen dan ontvangen jullie  €275,- voordeel. Jullie kiezen bij dit pakket voor twee enthousiaste goed op elkaar ingespeelde Woudenbergers. In de trouwbrochure foto- en videografie vinden jullie nog meer voordelen.

OF IK ALS FOTOGRAAF BIJ JULLIE PAS?

Doe de test hieronder