Investering

Zakelijk

‘Anne, je beelden spreken      mij erg aan. Maar waar investeer ik nu nog meer in naast jouw stijl?’ Ik hoor je die vraag al denken en hier is het antwoord.

Je investeert in het pakket dat bij jullie wensen aansluit Daarnaast investeer je ook in mijn creativiteit en werkwijze. De werkwijze die typerend is voor Annevdl Fotografie noemt men ook wel lifestylefotografie. Ik leg de focus op momenten in jullie leven en leg dit vast met mijn camera. Ik regisseer niet tot in detail, maar geef acties en fotografeer daardoor puur en ongedwongen.

Als jullie voor mijn camera staan, laat ik jullie niet aan jullie lot over,want ik geef kleine aanwijzingen in hoe jullie mogen staan en wat jullie mogen doen. Niets is fout! Zelfs bij een gezinsreportage is niets verkeerd! Spelende kinderen op de achtergrond? Leuk! Dit gaat uiteraard ook op de foto 😉

 
NATUURBEELDEN

Als je een loveshoot bij Annevdl Fotografie boekt ben je verzekerd van mijn werkwijze, +/- 45 minuten lang op locatie naar keuze. Jullie ontvangen na de shoot minimaal 20 nauwkeurig geselecteerde en bewerkte resultaten in hoge resolutie binnen 4 weken via WeTransfer. Daarnaast ontvangen jullie binnen 5 werkdagen een preview!

DEZE ONDERNEMERS, BEDRIJVEN EN ORGANISATIES STONDEN VOOR ANNEVDL FOTOGRAFIE HAAR LENS
LIFESTYLEBROCHURE AANVRAGEN

Willen jullie meer informatie ontvangen over mijn werkwijze, tarieven en/of mogelijkheden?
Vraag dan gelijk de uitgebreide en mooie trouwbrochure aan door onderstaand formulier in te vullen. 

GEGEVENS

Annevdl Fotografie

Annevdlfotografie@outlook.com

Tel: 06 12364958

KvK: 80298567

MENU

Over mij

Portfolio

> Gezinsreportage
> Loveshoot

> Bruidsfotografie

> Overig werk

Investering

Blog

Contact

LET'S CONNECT ON INSTAGRAM
HI, WAARMEE KAN IK JE HELPEN?