trouwreportage_04-09-2021_Annevdl-Fotografie_hoge-resolutie -232.jpg
opa_Annevdl-Fotografie_hoge-resolutie-1-
verloofd!
VAN <3'e GEFELICITEERD

Het lijkt mij geweldig om dat vast te mogen leggen op een ongedwongen, pure, verhalende en onopvallend wijze. Met oog voor alle momenten groot of klein, probeer ik jullie dag te vereeuwigen op beeld. 

Het is belangrijk dat er een goede planning is, de trouwjurk en trouwpak goed zit, de trouwlocatie versierd is en iedereen er is. Maar wat is dan nog meer belangrijk of het belangrijkst? Voor mij is het belangrijk dat je op de beelden ziet...


WAT DE SFEER VAN DE DAG IS | HOE JULLIE SAMEN ÉCHT ZIJN | HOE DE GASTEN ONDERLING PLEZIER HEBBEN & DAT ER VEEL LIEFDE WAS

Daarbij hoop ik ook dat de trouwreportage die ik voor jullie vastleg bestaat uit de verhalende beelden, details, sfeerbeelden en ga maar door. Maar vooral...

DAT DE BEELDEN EEN NOG COMPLETER BEELDGEVEN VAN HOE JULLIE DE DAG HEBBEN ERVAREN EN HOE JULLIE GASTEN DEZE HEBBEN ERVAREN

Bij Annevdl Fotografie is er altijd een pakket dat bij jullie budget past door de basispakketten die er zijn en de mogelijkheid tot een upgrade of downgrade van het pakket. Een voorbeeld pakket is hieronder weergegeven.  In de trouwbrochure vind je meer mogelijkheden en pakketten. Deze is gratis aan te vragen via een contactformulier.

 
 
ERVARINGEN VAN BRUIDSPAREN

Geweldige trouwfoto s! En op de dag zelf zijn alle mooie momenten vast gelegd. Anne werkt op de achtergrond maar ziet toch alles. Er zijn zoveel foto s waarvan we niet wisten dat ze gemaakt waren. Anne is echt een aanrader!

We really liked working with Anne. Although she several times mentioned about her poor English, it didn't bother at all and we felt very much at ease with her. Anne is very good in showing the atmosphere of the whole day. When we received the pictures we could literally relive our big day again, so that was amazing. And instead of feeling bothered by the rain she just embraced it. We would really recommend Anne to our friends!

We zijn erg tevreden met Anne! Voor een zacht prijsje hebben we prachtige foto's van onze bruiloft gekregen. Ze weet specifiek heel goed met licht te werken waardoor bijna sprookjesachtige foto's ontstaan. Wat ons betreft, zonder twijfel, echt een aanrader!

_Annevdl-Fotografie_hoge-resolutie -3.jpg
PS!

CREATIEVE BEELDEN
Naast de foto's overdag vind ik het ook heel gaaf om in de ochtend, tijdens de shoot of in de avond creatieve flitsende beelden te maken. Het resultaat? Zie de foto's hieronder!

VERBONDENHEID
Het is jullie bruiloft en als ik jullie fotograaf ben, denk ik maar al te graag met jullie. Denk aan de planning, de shoot en de dingen die de dag net wat fijner maken. Ik ben graag betrokken en met jullie verbonden, en dit kan ook gewoon via Whatsapp. 

KLANTPORTAAL
De officiële gedeeltes lopen via de mail en via jullie eigen klantportaal. Op deze manier is alles overzichtelijk.

SECONDSHOOTER
Als secondshooter maak ik deel uit van het team van Weddingstudios. Als secondshooter ben je op een andere manier gefocust en zul je meer beelden hebben van alles wat gebeurd. Ik kan als secondshooter een secondshooter zeker aanraden voor tijdens de ceremonie, jullie openingsdans en in de ochtend bij de voorbereidingen bij een van jullie thuis! En het helemaal alleen vastleggen, dat kan helemaal. Volgens bruidsparen ben ik iemand die ALLES ziet, hoort en vast legt. Behalve jullie toiletbezoek ;)

5 JAAR! 
Inmiddels fotografeer ik 5 jaar voor Annevdl Fotografie en 1 jaar voor Weddingstudio's. Dit had ik écht nooit zo bedacht en het blijft ontzettend dankbaar fantastisch werk om te doen. Wat ik verder nog zou willen? Bij over mij lees je binennkort meer over mij en mijn dromen.

preview_2_bruiloft_Jonathan-Willemieke_Annevdl-Fotografie_webresolutie-68.jpg
 
mogelijkheden
PAKKET

Alle pakketten zijn inclusief een gezellig kennismakingsgesprek in de prachtige omgeving van Amersfoort, reiskosten binnen Nederland, een luxe USB met fine-art prints in een gepersonaliseerde box. Dit ontvangen jullie binnen 8 - 12 weken. Daarbij ontvangen jullie bij elk pakket  (binnen 12 uur) na jullie bruiloft een preview, mijn creativiteit, enthousiasme en werkwijze.

PAKKET A
8 uur fotografie

minimaal 300 bewerkte digitale resultaten in hoge resolutie 
25% korting loveshoot
basic trouwalbum (20 x 20 cm) met 10 spreads

€1.400

PAKKET B
10 uur fotografie
minimaal 350 bewerkte digitale resultaten
in hoge resolutie
preweddingshoot
basic trouwalbum (20 x 20 cm) met 10 spreads

€1.550

OPTIES 
Secondshooter - videograaf - luxe trouwalbum - same day edit - bedankkaarten - extra uur fotografie (€ 95,- per uur) - uitbreiding basic trouwalbum

 

`WIJ WILLEN GRAAG EEN FOTO- EN VIDEOGRAAF MET DEZELFDE STIJL EN WERKWIJZE'

Een videograaf en fotograaf op een bruiloft, dat kan zeker! Afhankelijk van jullie wensen voor de videograaf kan ik jullie verschillende videografen aanraden waar ik regelmatig mee samenwerk. Joash Korfker is een van deze videografen waar ik vaker mee samenwerk. Een andere videograaf is ook geen probleem! Wij willen namelijk niets liever dat zowel de foto en video GEWELDIG worden!

Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

trouwbrochure
BENIEUWD GEWORDEN?


En zijn jullie benieuwd geworden naar wie ik ben, wat ik doe en wat ik als fotograaf voor jullie eventueel kan betekenen? Stuur mij dan gerust een appje, mailtje of een berichtje middels het contactformulier voor de trouwbrochure, voor een vrijblijvend kennismaakgesprek en een kijkje in het demo album