top of page

LOVESHOOT

17886157607405247.jpg

"Wanneer ik de foto’s van mijn vriend zie dan krijg ik altijd zo’n realisatiemoment van hoe bijzonder liefde is. Hopelijk mag ik jullie bij jullie shoot helpen en dat bijzondere realisatie momentje ook geven."  

Mijn werkwijze tijdens een loveshoot

Al wandelend op jullie gekozen locatie leg ik jullie liefde vast op beeld. Wandelend, lachend, knuffelend en ga maar door. En dit niet op een geforceerde manier, maar spontaan, ongedwongen en puur. Niet alleen foto's samen, want we gaan natuurlijk ook voor een mooi sprankelend portret van jullie beiden.  Altijd leuk om van jezelf en je partner te hebben toch?

little

LOVESHOOT

+/- 60 minuten fotografie
15 resultaten naar keuze in hoge resolutie
mini harmonica album met 10 foto's

Extra resultaten zijn e.v.t. later bij te bestellen

€150,-

vanaf
big

LOVESHOOT

+/- 60 minuten fotografie
20 resultaten naar keuze in hoge resolutie
mini harmonica album met 10 foto's

Extra resultaten zijn e.v.t. later bij te bestellen

€190,-

vanaf
loveshoot_Jelle-Babet_Annevdl-Fotografie_webresolutie-6.jpg

REVIEW

'"Wij bevelen Anne zeker aan! Anne zorgde ervoor dat de fotoshoot met ons gezin een gezellig en ontspannen gebeuren was. Ze is zo leuk met kinderen; aan de ene kant rustig en volgend, tegelijkertijd zet ze haar humor in. De resultaten waren mooi!! Zo puur en echt! Boven verwachting... We zijn enorm blij met de foto's.'

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

​Voor meer informatie of het inplannen van een shoot kan je het onderstaande formulier invullen. Meer beelden zien? Neem dan een kijkje bij mijn portfolio.

 
bottom of page