top of page
JanJaap-Mieneke_Annevdl-Fotografie_webresolutie-2-2.jpg
Annevdl Fotografie - EZRA-2 (1).JPG
preweddingshoot_Nilou-George_Annevdl-Fotografie_webresolutie-11.jpg
preview_Annevdl-Fotografie_webresolutie -31.jpg
HEJ, IK BEN ANNE!
 
Fotograaf, Woudenberger, Sociaal Werker en een échte beelddenker. Mensen omschrijven mij als: enthousiast, betrokken, energiek, gedreven, creatief en meelevend.  

Dankzij mijn vader is mijn passie voor fotografie waarschijnlijk ontstaan. Mijn vader legde vroeger namelijk alles, écht alles vast op beeld. Waardoor ik nu ontzettend sentimenteel terug naar alle foto's en momenten van vroeger kijk. 

Ik vind het fantastisch om zowel de grote als kleine momenten in het leven vast te leggen. Hierdoor worden de herinneringen nog waardevoller, doordat ze voor altijd zijn vereeuwigd. En kunnen anderen net
als ik sentimenteel weg kwijlen bij alle momenten die zijn vastgelegd ;) 

Naast het fotograferen, geniet ik ook enorm van de mensen om me heen, in de natuur, goede gesprekken, het bereiden van lekker hapjes en drankjes en het verkennen van zowel de stad als de natuur.

Het fotograferen van oprechte momenten doe ik op een...

 
'ONGEDWONGEN CREATIEVE EN SPEELSE WIJZE EN TOVER IK OM NAAR KLEURRIJKE, PURE, TASTBARE EN SPRANKELENDE BEELDEN.'
annevdl fotografie woudenberg amersfoort utrecht
Een kijkje in mijn keuken

EEN KIJKKJE IN MIJN KEUKEN

En dan heb ik het niet over hoe ik taarten bak of een lekker drankje maak, maar hoe ik een beeld omtover tot een écht fotoresultaat van Annevdl Fotografie. Dankzij een beetje Lightroom, PhotoShop, creativiteit, passie voor fotografie en wat geduld tover ik foto's om tot échte sprankelende resultaten.

Reviews

REVIEWS

Alle belangrijke fotomomenten staan er op. Echt super leuk om alles van de dag weer te herbeleven! We hebben het
contact met jou als heel fijn ervaren. Je hield ons goed op de hoogte voor en na de bruiloft qua ontwikkelingen en dacht met ons mee als we iets moesten aanpassen vanwege de corona. 

De foto’s zijn echt super mooi! Je kan echt super goed spelen met het licht, dat is zeker te zien zeg! Van de daggasten heb ik ook van verschillende personen gehoord dat ze je ‘een leuke fotograaf vinden die het ook leuk doet’. Leuk om te horen toch? 😃 We zijn echt enorm tevreden met jou als fotograaf en met de afgeleverde beelden!  

Kleurrijke beelden bloemen Annevdl Fotografie trouwfotograaf

KAN IK JE HELPEN?

 • Hoelang bestaat Annevdl Fotografie?
  Met trots kan ik zeggen dat Annevdl Fotografie sinds februari 2018 bestaat, en ik nog steeds met passie mag fotograferen. Wat ooit begon als een hobby, is nu uitgegroeid tot een officieel bedrijf dat zich richt op het vastleggen van prachtige gezinnen, families, ondernemers en bruidsparen. In de afgelopen jaren heb ik al vele bruiloften mogen fotograferen, van Woudenberg tot aan de andere kant van Nederland en zelfs in Luxemburg!
 • Welke apparatuur gebruik je?
  Ik fotografeer met verschillend objectieven en camerabody's van Nikon. Tijdens een fotoreportage fotografeer ik altijd met twee camera's: de Nikon D780 en de Nikon D750. In mijn cameratas vind je mijn backup camera met extra objectieven. De objectieven die ik gebruik zijn lichtsterk, hierdoor ontstaat er een mooie scherptediepte. De 35 mm, 50mm, 85mm. 24-70 mm en de 70 - 300 mm objectieven zij niet meer uit mijn cameratas weg te denken! Daarnaast maak ik gebruik van verschillende on en off camera flitsers met het Magmod systeem. Zo kan ik fotograferen in elke situatie en creatief te werk gaan.
 • Hoelang van te voren moet ik een reportage boeken?
  Wanneer jullie minimaal 6 weken van te voren een fotoreportage te boeken zijn jullie 100% gegarandeerd op een datum, die voor jullie het beste uit komt. In de zomer gaan de plekken voor een reportages hard. Wanneer ik vol ben kijk ik samen met jullie naar de eerst mogelijke datum voor jullie reportage. Bij trouwreportages wordt ik gemiddeld 10 tot 12 maanden van te voren al officieel geboekt. Ik raad jullie dan ook aan om gelijk te informeren naar mij wanneer voor jullie de trouwdatum bekend is. 3 maanden van te voren een bruidsreportage laten vastleggen door Annevdl Fotografie? Soms is dat ook nog mogelijk. Ik raad jullie dan aan om contact met mij op te nemen.
 • Wij willen graag meer resultaten, kan dat?
  Dit kan zeker! Tijdens een reportage schiet ik heel wat foto's en daar zitten meer dan 10 geschikte resultaten bij. Niet iedereen wil altijd 20 resultaten en daarom zijn jullie vrij om zelf te kiezen voor meer resultaten. Zo is er voor iedereen wat hij/zij wil. De kosten van de extra resultaten kan je vinden in de brochure.
 • Kan ik ook de onbewerkte resultaten krijgen?
  Nee, dit is niet mogelijk. Ik fotografeer in RAW. Dit zijn de ruwe fotobestanden en moeten worden bewerkt anders zijn deze beelden flets. Daarnaast zorgt nabewerking voor een compleet resultaat! Een resultaat bewerk ik volledig en zorgvuldig in de stijl van Annevdl Fotogtafie
 • Fotografeer jij met een secondshooter?
  Nee, ik fotografeer niet altijd met een secondshooter. Als bruidspaar kan je wel voor deze optie kiezen. Hier vind je meer informatie over in de trouwbrochure.
 • Hoe werk jij samen met een videograaf?
  Maar al te graag! Het is ontzettend tof om te zien hoe foto-en videografie elkaar kunnen versterken. Samen met jullie videograaf is mijn doel om jullie dag perfect vast te leggen. Ik werk regelmatig samen met andere trouwvideografen (waarvan één ook mijn vriend is). In de trouwbrochure kan je de trouwleveranciers vinden waar ik graag mee samenwerk.

Met mijn camera's en een grote lach op mijn gezicht leg ik graag mijn, maar ook jouw herinneringen vast op beeld.

Ik geniet van het buiten zijn, van het vastleggen van herinneringen, het reizen naar de shootlocatie en het zien van zoveel moois. Mijn werk is mijn passie! 

Kan ik iets voor je betekenen? Stuur mij gerust een appje (naar 06 12364958), mailtje, berichtje via Instagram of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. Of wie weet staat het antwoord op jouw vraag al hier links!

bottom of page