Hej, ik ben Anne van de Lagemaat

 

Het gezicht achter de camera ben ik; een jonge enthousiaste fotografe uit Woudenberg, maar daarnaast ook een optimistisch gedreven en enthousiast persoon, zusje, fotograaf, student Social Work en sociaal agogisch werker.

Ik kan ontzettend gelukkig worden van het reizen in Nederland en buitenland, pure foto’s, prachtige natuur, spelletjes, avonden bij de vuurkorf, parfums. geluk van andere mensen, en van gezelligheid. Oja en.... ik word dolgelukkig van het zien en maken van PURE en ONGEDWONGEN beelden. 

Puur, ongedwongen, spontaan en kleurrijk is wat Annevdl Fotografie het beste omschrijft.. Tijdens fotoshoots leg ik de focus op een actie door middel van opdrachtjes, zodat de beelden daadwerkelijk ook echt ongedwongen zijn! Dit noemt men ook wel lifestyle fotografie.

Deze werkwijze past ook écht bij mij! Zelf houd ik er namelijk (en velen met mij) niet van om op de foto te gaan. Ik kan je er eigenlijk wel van verzekeren dat een fotoshoot niet statisch is maar juist ongedwongen en gezellig!

Het vastleggen van momenten vind ik zo bijzonder. Het vormt een herinnering voor later, die met een foto nog beter kan worden gekoesterd. Momenten vastleggen zo puur mogelijk, en dit jullie laten herbeleven. Dat is wat ik wil!

Wordt jij ook gelukkig van pure, ongedwongen, liefdevolle en kleurrijke beelden? En wil jij jullie liefdevolle echte momenten laten vastleggen? Misschien dat wij wel een match zijn​!

Lieve groet,

     Anne van de Lagemaat

KENMERKEND AAN
ANNEVDL FOTOGRAFIE
enthousiast
ongedwongen
sprankelend
natuur
kleurrijk
puur
creatief
speels
Veel gestelde vragen aan mij

Hoelang ben je al werkzaam als fotograaf?


Annevdl Fotografie bestaat al bijna 2 jaar, maar langer dan twee jaar heb ik al een camera in mijn handen. In de twee jaar dat Annevdl Fotografie bestaat is fotografie van een hobby een bedrijf geworden. Ik leg nu al twee jaar met passie verschillende reportages vast voor bruidsparen, gezinnen, stellen, bedrijven en voor collega fotografen.
Hoelang van te voren moet ik een reportage boeken?


Wanneer jullie minimaal 6 weken van te voren een fotoreportage te boeken zijn jullie 100% gegarandeerd op een datum, die voor jullie het beste uit komt. In de zomer gaan de plekken voor een reportages hard. Wanneer ik vol ben kijk ik samen met jullie naar de eerst mogelijke datum voor jullie reportage, dit is meestal een of twee maanden later. Bij bruidsreportages wordt ik gemiddeld 10 tot 12 maanden van te voren al officeel geboekt. Ik raad jullie dan ook aan om gelijk te informeren naar mij wanneer voor jullie de trouwdatum bekend is. 3 maanden van te voren een bruidsreportage laten vastleggen door Annevdl Fotografie? Soms is dat ook nog mogelijk. Ik raad jullie aan om dan contact met mij op te nemen.
Waar fotografeer jij mee?


Ik fotografeer altijd met twee Nikon's D750. Waarom twee? Omdat er ik zo verzekerd van ben dat ik altijd kan fotograferen ook in het geval dat een camera defect raakt. Op mijn camera's heb ik verschillende objectieven. Zo kan ik fotograferen in elke situatie!
Wij willen graag meer resultaten, kan dat?


Dit kan zeker! Tijdens een reportage schiet ik heel wat foto's en daar zitten meer dan 10 geschikte resultaten bij. Niet iedereen wil altijd 20 resultaten en daarom zijn jullie vrij om zelf te kiezen voor meer resultaten. Zo is er voor iedereen wat hij/zij wil. De kosten van de extra resultaten kan je vinden in de brochure.