top of page
JanJaap-Mieneke_Annevdl-Fotografie_webresolutie-2-2.jpg
Annevdl Fotografie - EZRA-2 (1).JPG
JanJaap-Mieneke_Annevdl-Fotografie_webresolutie-15.jpg
preview_Annevdl-Fotografie_webresolutie -31.jpg
HEJ, IK BEN ANNE!
 
Fotograaf, Woudenberger, sociaal werker, vriendin en dochter. Mensen omschrijven mij als: enthousiast, betrokken, gedreven, dankbaar creatief en meelevend.  

Dit zijn ook de waarden die ik meeneem tijdens mijn werk als fotograaf. Ik leef met passie, werk met liefde en fotografeer met enthousiasme.

 
Ik ben gedreven en zal streven naar het beste wat mogelijk is. Zo kan ik die kleine, kostbare dingen in het leven nóg bijzonderder maken en voor je vereeuwigen op beeld. Dit doe ik op een...

 
'ONGEDWONGEN CREATIEVE EN SPEELSE WIJZE EN ik TOVER DIT OM IN KLEURRIJKE, PURE, TASTBARE EN SPRANKELENDE BEELDEN.'
annevdl fotografie woudenberg amersfoort utrecht
Een kijkje in mijn keuken

EEN KIJKKJE IN MIJN KEUKEN

En dan heb ik het niet over hoe ik taarten bak, maar hoe ik een beeld omtover tot een écht fotoresultaat van Annevdl Fotografie. Dankzij een beetje Lightroom, PhotoShop, creativiteit, passie voor fotografie en wat geduld tover ik foto's om tot échte sprankelende resultaten.

Reviews

REVIEWS

Alle belangrijke fotomomenten staan er op. Echt super leuk om alles van de dag weer te herbeleven! We hebben het
contact met jou als heel fijn ervaren. Je hield ons goed op de hoogte voor en na de bruiloft qua ontwikkelingen en dacht met ons mee als we iets moesten aanpassen vanwege de corona. 

De foto’s zijn echt super mooi! Je kan echt super goed spelen met het licht, dat is zeker te zien zeg! Van de daggasten heb ik ook van verschillende personen gehoord dat ze je ‘een leuke fotograaf vinden die het ook leuk doet’. Leuk om te horen toch? 😃 We zijn echt enorm tevreden met jou als fotograaf en met de afgeleverde beelden!  

Anne (2).jpg

KAN IK JE HELPEN?

Enthousiast huppelend in een gekleurde jas, met mijn camera's en een grote lach op mijn gezicht leg ik graag mijn, maar ook jouw herinneringen vast op beeld.

Ik geniet van het buiten zijn, van het vastleggen van herinneringen, het reizen naar de shootlocatie en het zien van zoveel moois. Mijn werk is mijn passie! 

Kan ik iets voor je betekenen? Stuur mij gerust een appje (naar 06 12364958), mailtje, berichtje via Instagram of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. Of wie weet staat het antwoord op jouw vraag al hier links!

Liefs,

De huppelde eeuwige enthousiaste Woudenbergse fotograaf

Anne van de Lagemaat

bottom of page