7896451 (1 van 1).jpg
HEJ, IK BEN ANNE!
 
Fotograaf, Woudenberger, sociaal werker, vriendin en dochter. Mensen kennen mij als; enthousiast, betrokken, gedreven, dankbaar creatief en meelevend.  

Dit zijn ook de waarden die ik meeneem tijdens mijn werk als fotograaf. Ik leef met passie, werk met liefde en fotografeer met enthousiasme.
 
Ik ben gedreven en zal streven naar het beste wat mogelijk is. Zo kan ik die kleine, kostbare dingen in het leven nóg bijzonderder maken en voor je vereeuwigen op beeld. Dit doe ik op een...
 
'ONGEDWONGEN CREATIEVE EN SPEELSE WIJZE. EN TOVER IK OM IN KLEURRIJKE, PURE, TASTBARE EN SPRANKELENDE BEELDEN.'
anne_webresolutie_by-evelien-hogers-fotografie%20(4%20van%207)_edited.jpg
 

REVIEWS

Alle belangrijke fotomomenten staan er op. Echt super leuk om alles van de dag weer te herbeleven! We hebben het
contact met jou als heel fijn ervaren. Je hield ons goed op de hoogte voor en na de bruiloft qua ontwikkelingen en dacht met ons mee als we iets moesten aanpassen vanwege de corona. 

De foto’s zijn echt super mooi! Je kan echt super goed spelen met het licht, dat is zeker te zien zeg! Van de daggasten heb ik ook van verschillende personen gehoord dat ze je ‘een leuke fotograaf vinden die het ook leuk doet’. Leuk om te horen toch? 😃 We zijn echt enorm tevreden met jou als fotograaf en met de afgeleverde beelden!  

Bruiloft_Jonathan-en-Willemieke_Annevdl-Fotografie_hoge-resolutie-321.jpg
 

EEN KIJKKJE IN MIJN KEUKEN

En dan heb ik het niet over hoe ik taarten bak, maar hoe ik een beeld omtover tot een écht fotoresultaat van Annevdl Fotografie. Dankzij een beetje Lightroom, PhotoShop, creativiteit, passie voor fotografie en wat geduld tover ik foto's om tot échte sprankelende resultaten.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoelang bestaat Annevdl Fotografie?


Annevdl Fotografie is bestaat sinds februari 2018. Annevdl Fotografie is van een hobby echt een officieel bedrijf geworden. Deze achterliggende jaren heb ik als fotograaf heel wat prachtige gezinnen, families, ondernemers en bruidsparen vast mogen leggen.
Hoelang van te voren moet ik een reportage boeken?


Wanneer jullie minimaal 6 weken van te voren een fotoreportage te boeken zijn jullie 100% gegarandeerd op een datum, die voor jullie het beste uit komt. In de zomer gaan de plekken voor een reportages hard. Wanneer ik vol ben kijk ik samen met jullie naar de eerst mogelijke datum voor jullie reportage, dit is meestal een of twee maanden later. Bij bruidsreportages wordt ik gemiddeld 10 tot 12 maanden van te voren al officeel geboekt. Ik raad jullie dan ook aan om gelijk te informeren naar mij wanneer voor jullie de trouwdatum bekend is. 3 maanden van te voren een bruidsreportage laten vastleggen door Annevdl Fotografie? Soms is dat ook nog mogelijk. Ik raad jullie aan om dan contact met mij op te nemen.
Welke apparatuur gebruik je?


Deze vraag krijg ik vaker en eerlijk? Ik schaam mij altijd een beetje als ik moet vertellen met welke apparatuur ik werk. Het gaat gaat namelijk niet om één camera, maar om heel veel meer... Denk aan objectieven, flitsers, laptop, softwares etc. Wat misschien leuk is om te weten is dat ik fotografeer met twee Nikon D750. Twee camera's geven mij en jullie de zekerheid dat ik een back-up heb. Op mijn camera's heb ik verschillende objectieven en flitsters. Zo kan ik fotograferen in elke situatie!
Wij willen graag meer resultaten, kan dat?


Dit kan zeker! Tijdens een reportage schiet ik heel wat foto's en daar zitten meer dan 10 geschikte resultaten bij. Niet iedereen wil altijd 20 resultaten en daarom zijn jullie vrij om zelf te kiezen voor meer resultaten. Zo is er voor iedereen wat hij/zij wil. De kosten van de extra resultaten kan je vinden in de brochure.
Fotografeer jij met een secondshooter?


Nee, ik fotografeer niet altijd met een secondshooter. Als bruidspaar kan je wel voor deze optie kiezen. Hier vind je meer informatie over in de trouwbrochure.
Kan ik ook kiezen voor een andere videograaf dan jouw vaste videograaf?


Zeker kan dit! Geen enkel probleem. Het is jullie dag, dus jullie bepalen wie er bij jullie dag aanwezig zijn. Ik werk regelmatig samen met anderen foto- en videografen, dus ook dat moet goedkomen ;)
Kan ik ook de onbewerkte resultaten krijgen?


Nee, dit is niet mogelijk. Ik fotografeer in RAW. Dit zijn de ruwe fotobestanden en moeten worden bewerkt anders zijn deze beelden flets. Daarnaast zorgt nabewerking voor een compleet resultaat! Een resultaat bewerk ik volledig en zorgvuldig in de stijl van Annevdl Fotogtafie

Geijtenbeek&Boers_portretten_Annevdl-Fot

KAN IK JE HELPEN?

Enthousiast huppelend in een gekleurde jas, met mijn camera's en een grote lach op mijn gezicht leg ik graag mijn, maar ook jouw herinneringen vast op beeld.

Ik geniet van het buiten zijn, van het vastleggen van herinneringen, het reizen naar de shootlocatie en het zien van zoveel moois. Mijn werk is mijn passie! 

Kan ik iets voor je betekenen? Stuur mij gerust een appje (naar 06 12364958), mailtje, berichtje via Instagram of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

Liefs,

De huppelde eeuwige enthousiaste Woudenbergse fotograaf

Anne van de Lagemaat