Hej, ik ben Anne van de Lagemaat

 

Het gezicht achter de camera ben ik; een jonge enthousiaste fotografe uit Woudenberg, maar daarnaast ook een optimistisch gedreven en enthousiast persoon, zusje, fotograaf, student Social Work en sociaal agogisch werker.

Ik kan ontzettend gelukkig worden van het reizen in Nederland en buitenland, pure foto’s, prachtige natuur, spelletjes, avonden bij de vuurkorf, parfums. geluk van andere mensen, en van gezelligheid. Oja en.... ik word dolgelukkig van het zien en maken van PURE en ONGEDWONGEN beelden. 

Puur, ongedwongen, spontaan en kleurrijk is wat Annevdl Fotografie het beste omschrijft.. Tijdens fotoshoots leg ik de focus op een actie door middel van opdrachtjes, zodat de beelden daadwerkelijk ook echt ongedwongen zijn! Dit noemt men ook wel lifestyle fotografie.

Deze werkwijze past ook écht bij mij! Zelf houd ik er namelijk (en velen met mij) niet van om op de foto te gaan. Ik kan je er eigenlijk wel van verzekeren dat een fotoshoot niet statisch is maar juist ongedwongen en gezellig!

Het vastleggen van momenten vind ik zo bijzonder. Het vormt een herinnering voor later, die met een foto nog beter kan worden gekoesterd. Momenten vastleggen zo puur mogelijk, en dit jullie laten herbeleven. Dat is wat ik wil!

Wordt jij ook gelukkig van pure, ongedwongen, liefdevolle en kleurrijke beelden? En wil jij jullie liefdevolle echte momenten laten vastleggen? Misschien dat wij wel een match zijn​!

Lieve groet,

     Anne van de Lagemaat

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ ANNEVDL FOTOGRAFIE

En dan heb ik het niet over hoe ik taarten bak, maar hoe ik een beeld omtover tot een écht fotoresultaat van Annevdl Fotografie. Dankzij een beetje Lightroom, PhotoShop, creativiteit, passie voor fotografie en wat geduld tover ik foto's om tot échte sprankelende resultaten.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoelang bestaat Annevdl Fotografie?


Annevdl Fotografie is bestaat sinds februari 2018. Annevdl Fotografie is van een hobby echt een officieel bedrijf geworden. Deze achterliggende jaren heb ik als fotograaf heel wat prachtige gezinnen, families, ondernemers en bruidsparen vast mogen leggen.
Hoelang van te voren moet ik een reportage boeken?


Wanneer jullie minimaal 6 weken van te voren een fotoreportage te boeken zijn jullie 100% gegarandeerd op een datum, die voor jullie het beste uit komt. In de zomer gaan de plekken voor een reportages hard. Wanneer ik vol ben kijk ik samen met jullie naar de eerst mogelijke datum voor jullie reportage, dit is meestal een of twee maanden later. Bij bruidsreportages wordt ik gemiddeld 10 tot 12 maanden van te voren al officeel geboekt. Ik raad jullie dan ook aan om gelijk te informeren naar mij wanneer voor jullie de trouwdatum bekend is. 3 maanden van te voren een bruidsreportage laten vastleggen door Annevdl Fotografie? Soms is dat ook nog mogelijk. Ik raad jullie aan om dan contact met mij op te nemen.
Welke apparatuur gebruik je?


Deze vraag krijg ik vaker en eerlijk? Ik schaam mij altijd een beetje als ik moet vertellen met welke apparatuur ik werk. Het gaat gaat namelijk niet om één camera, maar om heel veel meer... Denk aan objectieven, flitsers, laptop, softwares etc. Wat misschien leuk is om te weten is dat ik fotografeer met twee Nikon D750. Twee camera's geven mij en jullie de zekerheid dat ik een back-up heb. Op mijn camera's heb ik verschillende objectieven en flitsters. Zo kan ik fotograferen in elke situatie!
Wij willen graag meer resultaten, kan dat?


Dit kan zeker! Tijdens een reportage schiet ik heel wat foto's en daar zitten meer dan 10 geschikte resultaten bij. Niet iedereen wil altijd 20 resultaten en daarom zijn jullie vrij om zelf te kiezen voor meer resultaten. Zo is er voor iedereen wat hij/zij wil. De kosten van de extra resultaten kan je vinden in de brochure.
Fotografeer jij met een secondshooter?


Nee, ik fotografeer niet altijd met een secondshooter. Als bruidspaar kan je wel voor deze optie kiezen. Hier vind je meer informatie over in de trouwbrochure.
Kan ik ook kiezen voor een andere videograaf dan jouw vaste videograaf?


Zeker kan dit! Geen enkel probleem. Het is jullie dag, dus jullie bepalen wie er bij jullie dag aanwezig zijn. Ik werk regelmatig samen met anderen foto- en videografen, dus ook dat moet goedkomen ;)
Kan ik ook de onbewerkte resultaten krijgen?


Nee, dit is niet mogelijk. Ik fotografeer in RAW. Dit zijn de ruwe fotobestanden en moeten worden bewerkt anders zijn deze beelden flets. Daarnaast zorgt nabewerking voor een compleet resultaat! Een resultaat bewerk ik volledig en zorgvuldig in de stijl van Annevdl Fotogtafie

GEGEVENS

Annevdl Fotografie

Annevdlfotografie@outlook.com

Tel: 06 12364958

KvK: 80298567

MENU

Over mij

Portfolio

> Gezinsreportage
> Loveshoot

> Bruidsfotografie

> Overig werk

Investering

Blog

Contact

LET'S CONNECT ON INSTAGRAM
HI, WAARMEE KAN IK JE HELPEN?