Hej, ik ben Anne van de Lagemaat

 

Het gezicht achter de camera ben ik; een jonge enthousiaste fotografe uit Woudenberg, maar daarnaast ook een optimistisch gedreven en enthousiast persoon, zusje, fotograaf, student Social Work en sociaal agogisch werker.

Ik kan ontzettend gelukkig worden van het reizen in Nederland en buitenland, pure foto’s, prachtige natuur, spelletjes, avonden bij de vuurkorf, parfums. geluk van andere mensen, en van gezelligheid. Oja en.... ik word dolgelukkig van het zien en maken van PURE en ONGEDWONGEN beelden. 

Puur, ongedwongen, spontaan en kleurrijk is wat Annevdl Fotografie het beste omschrijft.. Tijdens fotoshoots leg ik de focus op een actie door middel van opdrachtjes, zodat de beelden daadwerkelijk ook echt ongedwongen zijn! Dit noemt men ook wel lifestyle fotografie.

Deze werkwijze past ook écht bij mij! Zelf houd ik er namelijk (en velen met mij) niet van om op de foto te gaan. Ik kan je er eigenlijk wel van verzekeren dat een fotoshoot niet statisch is maar juist ongedwongen en gezellig!

Het vastleggen van momenten vind ik zo bijzonder. Het vormt een herinnering voor later, die met een foto nog beter kan worden gekoesterd. Momenten vastleggen zo puur mogelijk, en dit jullie laten herbeleven. Dat is wat ik wil!

Wordt jij ook gelukkig van pure, ongedwongen, liefdevolle en kleurrijke beelden? En wil jij jullie liefdevolle echte momenten laten vastleggen? Misschien dat wij wel een match zijn​!

Lieve groet,

     Anne van de Lagemaat

VRAGENLIJST
SHOOT ME A MESSAGE
GEGEVENS

Annevdl Fotografie

Annevdlfotografie@outlook.com

Tel: 06 12364958

KvK: 80298567

MENU

Over mij

Portfolio

> Gezinsreportage
> Loveshoot

> Bruidsfotografie

> Overig werk

Investering

Blog

Contact

LET'S CONNECT ON INSTAGRAM
HI, WAARMEE KAN IK JE HELPEN?