top of page
opa_Annevdl-Fotografie_hoge-resolutie-1-
VERLOOFD? VAN <3'e GEFELICITEERD! 

Het lijkt mij geweldig om dat vast te mogen leggen op een ongedwongen, pure, verhalende en onopvallend wijze. Met oog voor alle momenten groot of klein, probeer ik jullie dag te vereeuwigen op beeld. 

Bij Annevdl Fotografie is er altijd een pakket dat bij jullie budget past. Bruidsfotografie vanaf 6 uur kost €975,-. Er zijn meerdere pakketten en opties. Een voorbeeld pakket is hieronder weergegeven.  In de trouwbrochure vind je meer mogelijkheden en pakketten. Deze is gratis aan te vragen via een contactformulier.

Portfolio
Reviews
ERVARINGEN VAN BRUIDSPAREN

Geweldige foto s! En op de dag zelf alle mooie momenten vaste gelegd. Maar heel fijn op de achtergrond. Zoveel foto s waarvan we niet wisten dat ze gemaakt waren. Anne is echt een aanrader!

We zijn erg tevreden met Anne! Voor een zacht prijsje hebben we prachtige foto's van onze bruiloft gekregen. Ze weet specifiek heel goed met licht te werken waardoor bijna sprookjesachtige foto's ontstaan. Wat ons betreft, zonder twijfel, echt een aanrader!

Anne heeft onze dag nog mooier gemaakt. Ze was overal aanwezig en heeft van de kleinste momentjes fotos. Anne werkt op de achtergrond, maar ziet toch alles. Aanrader!

preview_1_Bruiloft_Antal-Rosalyn_Annevdl
Pakketten
PAKKET MOGELIJKHEDEN

Alle pakketten zijn inclusief een gezellig kennismakingsgesprek in de prachtige omgeving van Amersfoort, reiskosten binnen Nederland, een luxe USB die jullie ontvangen binnen 3 maanden, previews (vlak) na jullie bruiloft, mijn creativiteit, enthousiasme en werkwijze.

VOORBEELDPAKKET
6 uur fotografie 
vanaf €975,-

minimaal 200 resultaten op hoge resolutie 

 %25 korting op een loveshoot

OPTIES
secondshooter - luxe leren/linnen trouwalbum - harmonica albums - extra uren fotografie (€95,- per extra uur) - videografie 

`WIJ WILLEN GRAAG EEN FOTO- EN VIDEOGRAAF MET DEZELFDE STIJL EN WERKWIJZE'

Als antwoord op deze wens bestaat het foto- en videopakket! Joash Korfker en ik bieden samen onze diensten aan, zodat jullie een professioneel en op elkaar ingespeeld team hebben, die jullie trouwbeelden verzorgen. 

VOORBEELDPAKKET 
  • 6 uur fotografie- en videografie van 2 enthousiaste creatieve Woudenbergers 

  • Trouwfilm (ca. 4 min in Full HD)

  • Minimaal 250 resultaten in de stijl van Annevdl Fotografie

€2.070,- 

bottom of page