top of page

Bruiloft bij de McDonald's

De trouwdag van Daan en Mariska begon met een fotoreportage bij Huize Druivelaar in Breda. Tussen door een lunch thuis, het gemeentehuis en het kerkelijk huwelijk en de dag sloten we dus af bij de McDonald's. Thanks to tante C die toen heel wat eisen had.

Door tante C. was de horeca dicht, maar de Mcdrive niet! Dus in plaats van een drivethru als receptie koos het bruispaar voor een McDrive met al hun daggasten. Een echte coronabruiloft, maar dan wel heel creatief en tof!


En dan kon het dansfeest ook niet doorgaan door onze tante C. dus... "Waarom de openingsdans niet dansen op de parkeerplaats?".


𝐇𝐞𝐭 𝐰𝐚𝐬 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐠𝐞𝐰𝐞𝐥𝐝𝐢𝐠! Muziek aan, alarmlichten aan en dansen maar. Het was echt meer dan wauw! Zij deden het gewoon!?⁠ En heel Nederland mocht er dag later getuige van zijn door radio538, op tv, omroep Brabant, Linda, RTL5 en ga maar door.


Denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden en iedereen was daar getuige van. Gelukkig werd het huwelijk niet alleen op beeld vastgelegd, maar ook op film door Raymon van ShineMoments.


Publicaties

Comments


bottom of page