top of page

Thuis een fotoreportage

Een huis is maar een gebouw van stenen met een dak erop. Het houdt de wind en regen tegen en geeft warmte, maar het geeft niet zoveel warmte als een familie. Een liefdevolle familie maakt voor mij van een huis echt een thuis.


In februari fotografeerde ik het thuis van de familie Kalle in Woudenberg. Het huis waar Rene en Joanne een thuis van maken en waar Gian en Fenna opgroeien. Liefdevol, aandacht, gezelligheid en geborgenheid zijn een aantal van die woorden die bij dit thuis passen. Ben je benieuwd hoe dat zich uit? Nou zo!

Samen met mama boekjes lezen, Mario kart spelen met papa en lekker knuffelen op de bank.

De hele middag binnen zitten knuffelen op de bank? Nee, er werd ook nog actief buiten gespeeld. Fenna op haar fietsje, Gian voetballen met papa en natuurlijk nog even knuffelen met mama ;).


LIEVE WOORDEN

"Wij hebben bij Anne een 'day in the life' reportage gehad. Een thuisreportage in ongedwongen sfeer, alles gewoon zoals altijd, maar dan met fotograaf. Best spannend voor de kindjes, maar Anne's aanwezigheid was heel prettig en de kindjes kwamen al snel helemaal los ;) Een leuke ervaring dus.

En wat een waardevolle foto's hebben we ontvangen. Alledaagse, maar tegelijkertijd zulke bijzondere momenten, vastgelegd voor later. Hier gaan we nog lang van genieten!"

- Joanne en Rene Kalle


Comments


bottom of page